Artis pakai skirt pendek sangat...Gambar Fiza Elite Pakai Skirt Pendek Bikin Panas!!!

Gambar Skirt Pendek Fiza Elite Bikin Panas


KUALA LUMPUR – Ketika umat Islam dan rakyat Malaysia sedang menyambut Aidilfitri dan ulangtahun kemerdekaan negara semalam, warga internet terutama peminat dunia hiburan dikejutkan dengan sebaran gambar-gambar Fiza Elite yang boleh dikategorikan sebagai ‘panas’.
Apa yang mengejutkan ialah pakaian yang menjolok mata yang dipakai pemilik nama Siti Zaidatul Fiza Abd. Halim ini dengan skirt yang terlalu pendek di sebuah lokasi yang tidak diketahui.
“Lihat gambar seksi fiza elite pakai skirt pendek ketika membuat persembahan pentas. Gambar Fiza Elite ini diambil di tempat yang tidak diketahui lokasinya dan disebarkan melalui email oleh orang yang tidak dikenali,


“Dalam email tersebut juga ada menyatakan bahawa Fiza Elite terlampau seksi dan terlebih manja sehingga kelihatan seperti mengada-ngada semasa melakukan persembahan tersebut,” memetik laman melvister.com.
Selain laman berkenaan, ohartis.com dan informasi.my turut memuatkan cerita yang sama.
Pernah dilabel dengan panggilan negatif seperti perempuan curang, sundal dan tidak sedar diri ekoran kisah penceraiannya, anak kelahiran Pulau Pinang itu bercerai pada 4 November 2010 dengan bekas suami, Ahmed Farriq Zainul Abidin, 31.
Hasil perkahwinannya selama empat tahun itu, Fiza dikurniakan dua cahayamata iaitu Ferra Aryanna, 3, dan Feeya Adyrra, 2.

mynewshub


1 comments to "Artis pakai skirt pendek sangat..."

Post a Comment

Powered by Blogger.

Follow by Email

Total Pageviews start 14 Mei 2012

About This Blog

KAPAK BLOG merupakan sebuah blog baru yang di wujudkan pada tanggal 14 Mei 2012. Kapak Blog adalah dinaungi di bawah BLOGGER KAPAK dengan sahabat blogger lain iaitu seperti SARFAMS, GERAKAN13, MALAYSIA BANGKIT, LAUT BIRU, TERATAK BISU, BANGSA AGUNG & lain-lain. Juga boleh follow di Twitter @Kapakblog

KAPAK BLOG

KAPAK BLOG

BLOGGER KAPAK

BLOGGER KAPAK

PERDANA MENTERI

PERDANA MENTERI

Popular Posts

BLOGGER KAPAK

KAWAN KAPAK

Followers

Blog Archive

Web hosting for webmasters