Pemimpin Umno mengamuk dan isytihar keluar parti




Sekarang dah nampak terserlah lah perangai buruk Ketua Pemuda UMNO Kapar ni, kerana tak dapat keuntungan berniaga pasir maka bertindak keluar parti pula.


BATU GAJAH: Naib Ketua Pemuda Umno Kampar, Zamhuri Md Zin hari ini mengisytiharkan dirinya keluar parti dan tidak mahu lagi dikaitkan lagi dengan parti itu. 




- BLOG PEMBANGKANG



Jangan kau lupa wahai Zamhuri Mad Zin, kau ingat dengan pangkat yang kau ada boleh kau dapat projek pasir ke..?? Dah tak boleh sabar nak jadi kaya ke..??



Permohonan Ketua Pemuda ni sedang di proses tetapi terlampau tak boleh sabar kononnya baik dengan kerajaan, kerajaan terpaksa pula meluluskan projek pasir si Pemuda ni dengan segera.



Inilah contoh manusia tak boleh tunggu dan tidak punyai kesabaran, jikalau projek tu tak lulus takpa la. Dah diluluskan pun kenapa nak teriak pula..??






1 comments to "Pemimpin Umno mengamuk dan isytihar keluar parti"

  • baru jd naib ketua pemuda bhgn..mcmni punya dajal..eloklah yg perangai mcmni keluar umno..simpan pun jd penyangak rosakkn parti..elok pas angkut laknat mcmni betul2 mcm rubbish je..heeee mulut mcm tempayan....org mcmni sesuai dlm pas je...umno tak perlu ahli mcmni mulut longkang hanyir...tu pasal perut gendut dah makan banyak sumber haram kut....

Post a Comment

Powered by Blogger.

Follow by Email

Total Pageviews start 14 Mei 2012

About This Blog

KAPAK BLOG merupakan sebuah blog baru yang di wujudkan pada tanggal 14 Mei 2012. Kapak Blog adalah dinaungi di bawah BLOGGER KAPAK dengan sahabat blogger lain iaitu seperti SARFAMS, GERAKAN13, MALAYSIA BANGKIT, LAUT BIRU, TERATAK BISU, BANGSA AGUNG & lain-lain. Juga boleh follow di Twitter @Kapakblog

KAPAK BLOG

KAPAK BLOG

BLOGGER KAPAK

BLOGGER KAPAK

PERDANA MENTERI

PERDANA MENTERI

Popular Posts

BLOGGER KAPAK

KAWAN KAPAK

Followers

Blog Archive

Web hosting for webmasters